Välj tälthall för smidig lagerlösning

Söker du en flexibel lagerlösning? Välj då en tälthall istället för en vanlig lagerlokal. Tälthallar finns i flertalet olika varianter för att passa alla verksamheter.

En stor utmaning som många företag möter har med logistik att göra. Att hantera varor på ett lager kräver noga utvalda lösningar för att det ska gå att sköta på ett så smärtfritt sätt som möjligt. Ett bra lagersystem är därför en mycket vettig investering, men hur är det med själva lagerutrymmet då? Att inte ha plats för de varor som ska säljas är förstås ett bekymmer i sig, trots att det egentligen inte behöver vara så komplicerat. Välj en tälthall. Det finns tälthallar för flera branscher, så det är lätt att hitta en variant som passar just din verksamhet.

Flexibla lösningar i en föränderlig tid

När du tänker på lagerlokal så tänker du antagligen på en variant med bastanta väggar och tak, eller hur? Den här lösningen är dock inte särskilt flexibel. Kanske får du får dig att göra ändringar, flytta lagret o s v. En redan byggd lagerlokal är inte särskilt lätt, för att inte säga omöjlig, att flytta. Det är precis det här som är det fina med en tälthall: möjligheten att på kort tid plocka ned den och sedan montera upp den på en annan plats. Beroende på vad du ska använda tälthallen till finns det en rad olika modeller att välja bland.

Om du likt Haglöfs i Avesta ”vuxit ur kostymen”, som SVT skriver, underlättar det mycket med en smidig lagerlösning som är enkel att både justera och flytta.