Nyttja företagstjänster och få mer tid för utveckling

Som företagare har du tusen bollar i luften hela tiden. Att låta någon annan ta hand om några av dem, innebär inte bara lättnad för dig, utan troligtvis också nöjdare medarbetare och kunder. Med Worky som samarbetspartner kan du enkelt öka eller minska hur mycket hjälp du vill ha, vilka tjänster du vill använda eller avbryta samarbetet precis när du vill.

Du kan tänka att med Worky får man kontoret på autopilot – åtminstone vissa delar. Beroende på vilka tjänster du väljer, slipper du tänka på aspekter som medarbetare ofta tar för givet, men som kräver mycket jobb från dig som arbetsgivare. Glöm inte att ju fler monotona tjänster som kan outsourcas, desto mer tid blir det för dig att utveckla verksamheten.

Välj och vraka själv – från kaffeleverans till kontorsstäd

Huruvida ett företag bör erbjuda gratis kaffe till sina anställda är en het fråga. För många är det en viktig vardagslyx som påverkar trivsel och motivation. Många ser avlägsnandet av gratis kaffe på ett kontor som första steget mot tuffare tider. Med en säkrad kaffeleverans undviker du katastrofrykten och håller medarbetarna nöjda.

Kontorsstäd är en annan tjänst som Worky erbjuder. Ett välstädat kontor är grunden för en god arbetsmiljö. Det är samtidigt något som medarbetare efterfrågar mer och mer.

Få hjälp med både praktiska och administrativa tjänster

Med företagstjänster från Worky får du tid över till annat. Du slipper tänka på dagliga rutiner som kaffe- och fruktleverans, städ, växter och annat som ser till att ni kan erbjuda en förstklassig arbetsplats.

Behöver ni hjälp med administrativa tjänster går det också bra. Sekretess, IT och kontorsflytt är alla områden som det ställs allt högre krav på, inte minst när gäller GDPR och hantering av personuppgifter.

När som helst kan du lägga till eller ta bort tjänster och avtalet kan avbrytas när som helst. Det är kanske den största fördelen med Worky. Du slipper bindningstid och kan alltså helt riskfritt testa tjänsterna. Sedan väljer du att behålla de tjänster du är nöjd med och kan i lugn och ro fokusera på att utveckla verksamheten på andra sätt.