Välj rätt konferenshotell

Att åka på konferens är ett utmärkt sätt att skapa bättre samhörighet bland medarbetarna. Det är dock viktigt att välja ett bra konferenshotell som uppfyller gruppens önskemål. Bland annat bör det ha en trevlig atmosfär, fräscha rum, centralt läge och rätt storlek på konferenslokalerna.

Konferensresor är en stor investering för företag och organisationer. En stor del av tiden spenderas på hotellet och därför är det viktigt att välja konferenshotell med omsorg. Elite Hotel är en av de bästa svenska hotellkedjorna för just konferens. Här kan du läsa mer om Elite Hotels samt vad du bör tänka på för att välja ett passande konferenshotell.

Trevlig atmosfär & olika faciliteter

Speaker,At,Business,Conference,And,Presentation.,Audience,At,The,ConferenceDet viktigaste när du bokar konferenshotell är att det är en trevlig atmosfär samt att hotellet erbjuder olika faciliteter, exempelvis gym och spa. En konferens ska ge medarbetarna ett välförtjänt miljöombyte. Som arbetsgivare kan du visa att du bryr dig om dina anställda genom att boka en konferens på ett trevligt hotell med alla bekvämligheter. Den svenska hotellkedjan Elite Hotell erbjudet härliga hotell över hela Sverige. Här kan hotellgästerna njuta av mysiga restauranger, snabbt wifi, mjuka sängar, gym, spa och fräscha konferenslokaler. Elite Hotells generösa frukostbuffé är det bästa sättet att starta konferensdagen. Elite Hotell erbjuder även olika Workation-paket som gör det möjligt att byta arbetsmiljö upp till sex dagar. Det kan vara ett bra sätt att öka trivseln för de anställda. Som arbetsgivare ansvarar du för arbetsmiljön och för att dina anställda ska trivas på jobbet.

Läge

När du väljer konferenshotell är läget A och O. Du bör välja ett centralt beläget hotell för att underlätta logistiken. Det är även viktigt att hotellet ligger i ett område nära till aktiviteter som ni vill göra på er konferens. Samtliga Elite Hotell ligger centralt belägna i respektive stad. De har hotell från Malmö i söder till Kiruna i norr vilket gör det möjligt för alla att hitta Elite hotell på lagom reseavstånd.

Storlek på konferenslokalerna

Konferens går ut på att kombinera nytta med nöje. Vanligtvis varvas roliga aktiviteter med intressanta föreläsningar eller diskussioner. Därför är det givetvis viktigt att välja ett hotell som har bra konferenslokaler som är tillräckligt stora för att rymma er grupp. Elite hotell erbjuder konferenslokaler för små grupper upp till sällskap med flera hundra personer.