Enhetschef till Kulturskolan i Kungsbacka

Brinner du för utvecklingsarbete? Vill du arbeta i ett nära samarbete med duktiga kollegor? Ta chansen att vara med och utveckla framtidens kulturskola!
Nu har du chansen att tillsammans med verksamhetschefen sätta din prägel på Kulturskolan i Kungsbacka. Vi söker dig som är full av idéer och som vill vara med och utveckla vår skola. Du kommer till en skola som vill ta till sig trender i samhället och samtidigt värna om vårt kulturella arv. Vi har flera roliga utvecklingsprojekt framför oss.

Vår enhetschef går vidare till nya spännande uppdrag och vi erbjuder därför en tillsvidareanställning på heltid. Vi kommer överens om när du ska börja hos oss.
Vår kulturskola
Kulturskolan i Kungsbacka är en frivillig och avgiftsbelagd verksamhet, öppen för alla barn och ungdomar mellan 5-20 år i Kungsbacka kommun. Vi erbjuder barn och ungdomar att uppleva skapande i form av musik, dans, konst och teater. I verksamheten finns för närvarande cirka 2 000 deltagande elever och drygt 40 medarbetare.

Målet för Kulturskolans verksamhet är att främja ett rikt kulturliv och ge möjlighet för ungdomar till personlig utveckling genom musik, dans, konst och teater. Läs gärna mer om oss på vår webbplats.

Uppdraget

Du kommer att ha personalansvar för ett tjugotal medarbetare, och tillsammans med verksamhetschefen ansvarar du bland annat för utvecklingsfrågor, kvalitetsfrågor samt mål- och uppföljningsarbete. Du ingår i Kulturskolans ledningsgrupp. Vi ska tillsammans forma en kulturskola som med ett rikt utbud lockar barn och ungdomar.

Musik, dans, konst och teater

Vi söker dig med högskoleutbildning, gärna med konstnärlig och/eller pedagogisk inriktning. Erfarenhet av personalledning är starkt meriterande. Många av oss som arbetar på Kulturskolan har en musikinriktad bakgrund och vi ser därför gärna att du har ditt specialistområde inom dans, konst eller teater.
Som ledare är du en klar och tydlig kommunikatör som säkerställer att ditt budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du har visioner och ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Du har ett stort intresse för pedagogik, att driva kulturfrågor och en vilja att utveckla vår verksamhet. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett smidigt och lyhört sätt. Du har förmåga att skapa engagemang och delaktighet.
Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan senast 17 augusti 2012.
Mer information om tjänsten lämnas av
Verksamhetschef, Per Graneld
Telefon: 0300-83 41 63
Nås säkrast e-post: per.graneld@kungsbacka.se

Du söker jobbet i vårt rekryteringssystem på www.kungsbacka.se/jobb.
Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillträde: 
2012-09-03
Sista ansökningsdag: 
2012-08-17