Eva Unosson och Niklas Haak får Musikaliska Akademins pedagogpris

Två lärare har fått KMA.s pedagogpris 2011.
Eva Unosson, violinpedagog vid Borlänge musikskola.
Niklas Haak, träblåslärare på kulturskolan i Luleå.

**Eva Unosson **tilldelas Göran Lagervalls pedagogstipendium för sitt övertygande och metodiska ledarskap. Hennes väl genomarbetade program med figuration, visuell charm och stor genrebredd hjälper elever i alla åldrar – allt från de yngre Suzukibarnen upp till de mest avancerade grupperingarna inom musikskolan – att på ett naturligt sätt kommunicera med sina åhörare.

**Niklas Haak **tilldelas Göran Lagervalls pedagogstipendium för sin ständiga strävan att finna nya vägar i sin undervisning och för sitt genuina intresse för eleverna. Han äger en stor förmåga att ge eleverna möjlighet till eget skapande. Genom ny teknik och ständig nyfikenhet stimulerar han till samspel och kommunikation och förädlar samtidigt tradition och nyskapande på ett föredömligt och utmanande sätt.

1 kommentar

Gästs bild

Stort grattis till er båda. Niklas vet jag jobbar oerhört hårt med sina elever, kul att se att det ger utdelning!

GRATTIS!

Kommentera